Gulvmand

GulvmandHos Gulvafslibning-priser.dk er det altid en erfaren gulvmand du bliver serviceret af, da alle opgaver udføres af gulvfirmaet DBF.

DBF har mere end 20 års erfaring med gulvafslibning, afhøvling af gulve og slibning af terrasser samt bordplader på hele Sjælland.

Vi går højt op i den leverede kvalitet og et flot slutresultat og vores gulvfolk uddannet over flere år, så vi sikre den høje kvalitet.

Vores gulvfirma er familieejet og lever af tilfredse kunder -og derfor sørger vi for at alle opgaver leveres med 100% tilfredshed – måske vil det få dig til at anbefale os og det vigtigt for et mindre firma i kampen om opgaverne.

Du kan derfor være sikker på, at dit gulv får den bedst mulige behandling, der sikrer dig et slidstærkt og smukt gulv mange år fremover.

Lave priser og fagfolk

Alle kan leje en gulvafslibningsmaskine og slå sig ned som gulvmand. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig kvaliteten er i top, før du vælger gulvfirma.

Vi er meget stolte af de anmeldelser vi får på nettet og du kan nærlæse dem her:

Trustpilot
Anmeld-haandvaerker.dk

Trods vores faste lave priser, får du vores 20 års erfaring med i prisen uden meromkostning. Vi bruger markedets nyeste maskiner og sikrer dig en afslibning, der er både skånsom og effektiv.

Få et tilbud

Click to rate this post!
[Total: 16 Average: 4.7]