Gulvafslibning Dyssegård

Få en lokal gulvfirma til en gulvafslibning i Dyssegård

Er du og familien kommet i besiddelse af en bolig i det attraktive og centralt beliggende i Dyssegård? Så glæder I jer sikkert til at flytte ind i det nye hus eller måske en af de flotte lejligheder som ligger i bydelen. Så har I rigtig meget at se frem til.

Foruden at være en særdeles familie venlig by – Dyssegård huser nogle af landets bedste skoler og daginstitutioner –  Dyssegård og omegn et sandt overflødighedshorn når det gælder fritids tilbud for børn, unge og voksne.

Boliger i Dyssegård hører til de mest eftertragtede i hele landet. Som beboer i Dyssegård har du adgang til såvel den lækre kyst strækning og direkte S tog direkte til Københavns centrum. Du bor i kort afstand til de berømte skove i det skønne Nordsjælland. Og har du familie er Dyssegård noget nær det perfekte sted at bo.

Giv trægulvet nyt liv med en professionel gulvslibning

Er dit trægulv gået hen og blevet lidt flosset og snusket i overfladen, fået skjolder og misfarvninger eller medmosaik af ridser, småskrammer, og overvejer du alvorligt at skifte gulvet ud?? Så bør du tænke dig om en ekstra gang – og tage dit gulv i grundigt øjesyn.

Er trægulv foruden de overfladiske tegn på slitage eller sundt og solidt, er der nemlig ingen grund til at købe ny belægning eller brække gulvet op. Dit trægulvet vil nemlig med stor sandsynlighed kunne komme til at stå som nyt igen. Det kræver blot den rette behandling – for eksempel en effektiv gulvslibning og en dertil hørende efterbehandling.

Hvad er en afslibning?

En afslibning er en skånsom, men effektiv, procedure, ved hvilken det øverste lag af trægulvet fjernes. En afslibning tager sjældent mere end de øverste 0,5 – 1 millimeter af træværkets overflade. Dette betyder, at langt de fleste trægulve fint kan tåle en gulvafslibning. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en professionelt udført gulvafslibning kan gøre. Hvis du vil være helt sikker på det optimale resultat, overlader du opgaven til et lokalt gulvmand.

Forberedelse

Uanset om du hyrer nogle, så skal du sørge for at dykke alle søm og skruer, som stikker op over gulvets overflade, da gulvfirma ikke vil risikerer, at maskinen bliver ødelagt.
Du skal fjerne alle møbler fra rummet, der skal slibes. Hvis nogle møbler ikke kan flyttes, f.eks. en reol, der er boltret til væggen, kan du dække dem til med afdækningsplast. Du kan også lukke huller, fure etc. med tape. Dette skal gøres, for selvom de fleste maskiner har sug, vil der stadig undslippe støv, der kan sætte sig i ting. Er der ødelagte brædder eller huller, bør du lappe dette med træspartelmasse og lade det tørre.

Hvilken form for efterbehandling skal jeg vælge?

Når et trægulv er nyslebet, skal det helst omgående behandles. Du bør tage hensyn til gulvets type og beskaffenhed samt træværkets sort når du vælger efterbehandling til dit trægulv. Og så bør du vælge en efterbehandling som matcher dine ønsker når det handler om rengøring og vedligeholdelse.

Hvis du har valgt at lade gulvet afslibe af en professionel gulvmand, vil du her kunne få kvalificeret rådgivning angående efterbehandling. En dygtig og erfaren gulvsliber med speciale inden for behandling af trægulve vil kunne fortælle dig præcis hvilken efterbehandling som vil klæde dit gulv bedst.

Er dit gulv for eksempel af en af de mørkere træsorter som for eksempel tik træ, mahagoni eller kirsebærtræ, vil du sjældent opnå et godt resultat hvis du forsøger dig med en lysnende lud behandling eller hvid oliering. Her giver det mere mening med en lækker naturolie eller olie med et mørkt pigment, som fremhæver gulvets individuelle og unikke karakteristika. Og ønsker du et gulv som ikke skal vedligeholdes så ofte, vil din gulvmand sandsynligvis også råde dig til en lakering af dit gulv frem for en olie eller sæbe behandling.

Og hvordan får man så lige råd til gulvslibning?

Som regel kan man jo se, hvis gulvet om en kommende stund skal til at slibes ned, så man kan lige så godt begynde at spare op i god tid eller trække på den opsparingskonto, hvor man har lagt penge til side til usete udgifter.

Dog er det klart, at ikke alle mennesker har tænkt så langt, men det ændrer ikke på, at gulvet langsomt forfalder, så de penge skal jo findes et sted. Så kan man jo låne pengene til dette, men her foreslår vi så, at man låner af venner eller familie end i banken, da man så ofte kan gøre det uden renter. Herefter lægger man så en plan for, hvordan man får råd til den gulvafslibning næste gang og de kommende gange, for ens gulv af træ skal bestemt slibes ned op til flere gange, hvis det skal holde sig pænt.

Se vores priser HER på Gulvafslibning i Dyssegård

 

Malerarbejde i Dyssegård

Billig maler priser gives i Dyssegård som total løsning