Gulvafslibning København

Gulvafslibning KøbenhavnVelkommen til Gulvafslibning-priser.dk Vi tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling samt afslibning af trapper, træterrasser og bordplader til faste lave priser i København og opland.

Vi har lavet denne side for at gøre det nemt og simpelt at få en pris på afslibning af gulvet i din bolig.

Du kan på forsiden Indtaste antal kvm, gulvtype og ønsket efterbehandling og med det samme få en fast pris på opgaven – Klik blot her.

Lave priser på gulvafslibning i Kbh

DBF står bag denne webside og vi har hovedkontor tæt ved København. Derfor kan vi tilbyde særligt lave priser i hele Kbh og opland.
Vi dækker dog naturligvis hele Sjælland.

Har du en opgave som ikke hører ind under ”En standard gulvafslibning” så kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen her til højre.

Er du i tvivl om hvilken type behandling dit gulv har behov for, så ring gerne til vores Gulvservice og få en uforpligtende snak.

Gulvafslibning i København

Vi tilbydes gulvafslibning til alle nye ejer som har købt hus eller lejelighed i København.  Københavns historie kan føres tilbage til omkring år 800 tallet,  hvor byens centrum nu er.
Når vi taler om byen som er grundlagt for 1.300 år siden, så findes her mange gamle gulve. Uanset hvor godt gulve er passet og plejet, kan man ikke undgår, at det med tiden vil blive slidt. Måske opstår der misfarvninger og pletter, der vil med sikkerhed kommer ridser i større eller mindre grad. Har nogen boet med trægulv længe nok, vil der til sidst også være områder, hvor overfladebehandlingen er slidt helt ned.

Når man indretter sin bolig så er det svært at se bort fra gulvet. Gulve er trods alt en af de største flader i boligen, så ser du faktisk gulvet ret meget.
Derfor har  gulve stor betydning for, og nærmest umuligt at skabe en skøn og varm stemning, hvis gulvet er slidt.

Om DBF Gulvafslibning

Vi er et familiejet firma med mere end 25 års erfaring inden for behandling af gulve. Vi sætter en stor ære i at udfører opgaverne fagligt korrekt og med det bedste slutresultat, der giver dig et smukt og slidstærkt gulv mange år fremover.

Du kan læse om vores firma på trustpilot og anmeld-haandværker og se hvad tidligere kunder har oplevet.

Få et tilbud

Click to rate this post!
[Total: 27 Average: 4.9]