Gulvafslibning Espergærde

 

Hvilke metoder er der for at behandle et slidt trægulv?

Et trægulv vil med tiden få mærker og ridser, når man bruger det dagligt. Det kan opstå, når du f.eks. flytter rundt på spisebordsstole eller en sofa, hvor der ikke er tæppe under. Hvis du har kæledyr som en hund eller kat, så vil der komme små mærkere fra deres negle og klør.

Så længe det er mærker og ridser der er i trægulvets overflade, vil det være muligt at udbedre disse med en professionel gulvafhøvling og gulvafslibning. En gulvafslibning er den mest anvendte metode for at jævne trægulvets overflade. Det vil fjerne de mærker, ridser og plamager der har dannet sig med tiden. Det vil dermed give dig en helt ny udstråling på dit trægulv. For at beskytte det og bevare det så meget som muligt, kan du vælge at få lavet en overfladebehandling på samme tid med f.eks. hvid eller klare lak.

Hvis der er ridser eller mærker der er dybere end 2 mm, kan det være nødvendigt med et større indgreb. Her vil der være behov for en gulvafhøvling. En gulvafhøvling kan også udføres, hvis du har haft en vandskade i din bolig. Det vil være langt billigere at reparere dit trægulv på denne måde, end at det hele skulle udskiftes.

Lad en rigtig gulvmand slibe dine gulve 

Derfor bør du altid overlade opgaven med afslibning af gulve i din bolig til en lokal gulvsliber. Han vil have langt stærkere forudsætninger for at kunne levere et smukt og holdbart resultat i form af et skinnende og ensartet trægulv.
En dygtig gulvsliber med mange år på bagen vil samtidig have den rette erfaringsmæssige baggrund for at kunne foretage en retvisende vurdering af dit trægulvs tilstand og beskaffenhed og på baggrund heraf yde den mest kvalificerede rådgivning angående den bedste behandling af trægulvet.

Hvorfor skrotte det gamle trægulv?

Du behøver således ikke at skrotte det gamle trægulv for at få lagt et nyt et af slagsen, eller etablere et kunstigt klik parket gulv som erstatning for trægulvet. Du skal blot have fat på en dygtig gulvsliber som kan udføre kompetent gulvservice i form af en gulvafslibning og en tilhørende overflade behandling. Med en professionel gulvmand til hjælp slipper du selv for at gøre det hårde arbejde – og så er du samtidig garanteret et smukt og holdbart resultat af din gulvafslibning.

Sådan vedligeholder du det smukke trægulv

Selvom et gulv er slidstærkt, og kan holde til meget, vil der kommer slid, mærker og ridser med tiden. Det kan f.eks. opstå, hvis du flytter rundt på spisebordsstole eller andre tunge møbler. Det kan også komme, hvis du går med høje hæle indendørs eller, hvis du kommer til at spilde en kraftig væske.
Med en professionel gulvafslibning kan du genskabe det smukke og fine trægulv igen. Dermed kommer det til at se ud som var det nyt igen. Du kan med fordel vælge at give trægulvet en overfladebehandling. Dermed vil det både give en ekstra tilføjelse til udstrålingen, men det vil også forlænge levetiden på trægulvet.

Få et godt tilbud på Gulvafslibning Espergærde HER

Har du brug for maler i Espergærde?

Malerarbejde i Espergærde

Billig maler priser gives i Espergærde som total løsning