Gulvafslibning Hillerød

Gulvafslibning HillerødVelkommen til Gulvafslibning-priser.dk Vi tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling samt afslibning af trapper, træterrasser og bordplader til gode faste lave priser i Hillerød og opland.

Vi har lavet denne hjemmeside for at gøre det nemt for alle at beregne en pris på gulvafslibning – hurtigt og simpelt.

Du kan på forsiden indtaste de nødvendige oplysninger om dit gulv, og hvilken behandling du ønsker, så får du med det samme en fast lav pris – Klik og beregn gulvafslibningspris her.

Lave priser på gulvafslibning i Hillerød

DBF står bag denne webside og vi har hovedkontor tæt ved Hillerød og kan derfor tilbyde særligt lave priser i hele Hillerød og opland.
Vi dækker naturligvis hele Sjælland.

Har du en opgave som ikke hører ind under ”En standard afslibning” så kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen her på siden.

Er du i tvivl om hvilken type behandling dit gulv har behov for, så ring gerne til vores Gulvservice og få en uforpligtende snak. Ring til os på Tlf.: 50 38 43 38.

Om DBF Gulve

Vi er et familiejet gulvfirma med mere end 25 års erfaring inden for slibning af gulve. Vi sætter en stor ære i at udfører opgaverne fagligt korrekt -og med det bedste slutresultat, der giver dig et smukt og slidstærkt gulv mange år fremover.

Du kan læse om vores firma på trustpilot og anmeld-haandværker og se hvad tidligere kunder har oplevet.

Få et tilbud

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.2]