Gulvafslibning Hillerød

Gulvafslibning HillerødVelkommen til Gulvafslibning-priser.dk.  Vi tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling samt afslibning af trapper, træterrasser og bordplader til gode faste lave priser i Hillerød og opland.

Vi har lavet denne hjemmeside for at gøre det nemt for alle at beregne en pris på gulvafslibning – hurtigt og simpelt.

Du kan på forsiden indtaste de nødvendige oplysninger om dit gulv, og hvilken behandling du ønsker, så får du med det samme en fast lav pris – Klik og beregn gulvafslibningspris her.

Lave priser på gulvafslibning i Hillerød

Vi har hovedkontor tæt ved Hillerød og kan derfor tilbyde særligt lave priser i hele Hillerød og opland.
Vi dækker naturligvis hele Sjælland.

Har du en opgave som ikke hører ind under ”En standard afslibning” så kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen her på siden.

Er du i tvivl om hvilken type behandling dit gulv har behov for? Ring gerne til vores Gulvservice og få en uforpligtende snak. Ring til os på Tlf.: 50 38 43 38.

Om os

Vi er et familiejet gulvfirma med mere end 29 års erfaring inden for slibning af gulve. Vi sætter en stor ære i at udfører opgaverne fagligt korrekt og med det bedste slutresultat, der giver dig et smukt og slidstærkt gulv mange år fremover. Når du vælger os som din gulvfirma, kan du være sikker på at resultatet bliver både smukt og holdbart. Du kan få den mest kompetente og kvalificerede rådgivning angående valg af den rette efterbehandling. Vi giver også vejledning i hvorledes du passer og plejer dit nyslebne og nybehandlede trægulv. På denne måde er du garanteret et slidstærkt og skinnende trægulv som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Vi bruger kun indeklimamærket produkter som har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det er vores måde at sikre sig, at der ikke er kemiske stoffer, der negativt kan påvirke vores luftkvalitet.

Du kan læse om vores firma på trustpilot og anmeld-haandværker og se hvad tidligere kunder har oplevet.

Få et tilbud

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3.8]