Gulvafslibning Lyngby

Er du netop ejer af et hus eller en lejlighed i Lyngby, og springer gulvenes stand dig straks i øjnene?

Gulvafslibning Lyngby – Uanset hvor godt den tidligere ejer har passer og plejer gulv, kunne de ikke undgår, at det med tiden vil blive slidt. Måske er der misfarvninger og pletter, der er med sikkerhed ridser i større eller mindre grad.  Har de boet med trægulve længe nok, vil der til sidst også være områder, hvor overfladebehandlingen er slidt helt ned. Bare roligde fleste gulve kan sættes i stand med en gulvafhøvling eller er gulvafslibning

Har jeg brug for gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Nu taler vi om en gulvafhøvling eller gulvafslibning, men hvordan ved du egentlig, om det er en afslibning eller en afhøvling, du har brug for? Det afhænger meget af gulvets nuværende stand, og det kan være svært at sige, hvis du ikke har erfaring med slibning af trægulve. Hvis der er fernis, lim eller maling på gulve, så har du brug for gulvafhøvling.

Er dit gulv kun slidt på overfladen, med skønhedspletter som for eksempel pletter fra spildte væsker, slidspor fra nedtrådt skidt?  Så er det ofte nok med en gulvafslibning og en efterfølgende overfladebehandling, der kan beskytte gulve mod fremtidens brug.


Få flotte trapper eller køkken bordplader med en professionel afslibning

Er dine trapper – bordplade triste og måske endda plettede og ridsede i overfladen? Så trænger de helt sikkert til gulvservice i form af en afslibning men meget sjælden en gulvafhøvling.

Hvad koster afslibning af trappetrin ( 10-15 trin )samt lige forkant på ca 2-4 cm?
Hvis du vælger ind for standard behandling, så vil du ligge på en samlet pris der hedder 3.530,- kr. inkl. moms.

Har du har fra 0,1 – 4,5 lbm køkkenbord plade som skal afslibes og efterbehandles?
Vælger du indenfor vores standard udvalg, så vil du ligge på en samlet pris der hedder 2.980 kr. inkl. moms.

Du kan finde din lokale gulvmand hos Gulvafslibning priser – klik ind på hjemmesiden HER og få et skarpt tilbud på en professionel gulvafslibning i Lyngby / Kongens Lyngby

Efter afslibning af bordplade i LYngby

Efter afslibning af køkkenbord plade og behandling med hvid olie i Lyngby

Køkkenbord plade i Lyngby

Før afslibning af køkken bord plade i Lyngby