Gulvafslibning Frederiksberg

Gulvafslibning Holbæk

Hos Gulvafslibning-priser.dk har vi mere end 25 års erfaring inden for gulvafslibning, gulvafhøvling samt afslibning af trapper, terrasser og bordplader for både private og virksomheder på Frederiksberg. Derfor kan vi hurtigt danne os et overblik over hvilken type afslibning, der er nødvendigt for at give gulvet et flot resultat, der holder det slidstærkt i mange år frem. 

Lave priser på gulvafslibning på Frederiksberg

Vi har hovedkontor i København C, og derfor kan vi tilbyde vores kunder lave priser på gulvafslibning på Frederiksberg. Selvom vi lægger til i København C, så dækker vi naturligvis hele Sjælland, og har du en opgave, der ikke hører under en ”standard gulvafslibning”, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. 

På forsiden kan få et tilbud på en standard gulvafslibning på Frederiksberg. Du skal blot indtaste antal kvm, gulvtype og ønsket efterbehandling, og så får du en fast pris på opgaven med det samme.

Hvilken gulvafslibning bør du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken gulvafslibning der er den mest optimale, eller hvilken type efterbehandling dit nye gulv skal have? Så kan du kontakte vores gulvservice for en uforpligtende og gratis rådgivning. På den måde sikrer du den bedst mulige behandling af dit gulv. 

Efterbehandling af trægulve 

Når gulvet har fået en afslibning, så tilbyder vi alle typer af moderne gulvbehandlinger på Frederiksberg. Det vil sikrer et pænt resultat med garanti for lang holdbarhed. Der findes mange typer af efterbehandlinger herunder både lak, olie, lud samt sæbebehandling. Vi rådgiver altid vores kunder på Frederiksberg omkring, hvilken efterbehandling der ville passe bedst til deres gulve.   

Hvem er DBF Gulvafslibning?

DBF Gulvafslibning er et familieejet firma, som har mere end 25 års erfaring inden for behandling af gulve på Frederiksberg. Vi fokuserer altid på, at udføre opgaverne fagligt korrekt med øje for det bedste resultat.  De giver jeres bolig et pænt og holdbart gulv i mange år frem. 

Ønsker du at vide mere om DBF, samt hvad vores kunder siger om os? Så klik ind på Trustpilot eller Anmeld-haandværker. 

Få et tilbud

Click to rate this post!
[Total: 12 Average: 4.9]