Gulvafslibning Vallensbæk Strand

Hos os kan du altid få et skarpt tilbud på gulvafhøvling og gulvslibning med dertil hørende efterbehandling af dit trægulv. Du finder udelukkende dygtige, faglærte gulvsliber som gennem mere end 25 år har oparbejdet stor erfaring.

Når du vælger vores gulvmand kan du være sikker på at resultatet bliver både smukt og holdbart. Det Københavnsk baserede gulvfirma er nemlig ikke bange for at stille garanti i forbindelse med udførelse af gulvafhøvling, gulvslibning og overflade behandling af trægulve. Du kan få den mest kompetente og kvalificerede rådgivning angående valg af den rette efterbehandling samt vejledning i hvorledes du passer og plejer dit nyslebne og nybehandlede trægulv. Og så er du garanteret et slidstærkt og skinnende trægulv som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Er du ved at være træt af at se på dine slidte og trætte trægulve?

Du kan genopfriske dem med at hyre en professionel gulvmand til gulvslibning. Her vil ridser, mærker og plamager i trægulvets overflade bliver fjernet, så trægulvet igen fremstår som nyt. Du kan med fordel vælge at få lavet en overfladebehandling i samme omgang, så trægulvet bliver mere modstandsdygtig overfor ridser og mærker i fremtiden.

Langt de fleste husstande i dag er udstyret med smukke trægulve i mange forskellige varianter.
Det er en gulvtype, som giver varme og liv til hjemmet, hvorfor det også er grunden til at mange vælger denne løsning. Trægulve kan du finde i både mørke og lyse træsorter alt efter, hvad du er til  og hvad der passer til hjemmets boligindretning. Trægulve holder sig desværre ikke pæne og flotte for altid. Der vil med årene komme mærker og ridser i trægulvets overflade. Det kan komme fra møbler som lænestole, spisebordsstole eller, hvis du har husdyr. Der er heldigvis en effektiv måde at få genopfrisket trægulvet på.

Når du bliver træt af at se på det slidte trægulv, kan du få lavet en gulvafhøvling eller gulvafslibning. Det får dit trægulv til at se ud som var det nyt igen. Her kan du med fordel give trægulvet en ludbehandling,  oliering eller lakering, så det bliver bedre til at stå imod ridser og mærker i fremtiden. Det forlænger dermed også trægulvets levetid.

Når du skal finde en gulvmand til at udføre en gulvafslibning, er det væsentligt at undersøge markedet. Der er flere om buddet, hvorfor der også er forskel på kvaliteten af arbejdet fra den ene fagmand til den anden. Der vil også være forskel i prissætningen, hvilket giver en god grund til at indhente flere tilbud på den samme opgave. Det giver dig også et godt indblik i, hvad det vil koste at få slebet dine gulve pæne igen.

Sådan finder du en kompetent fagmand til en gulvafslibning i Vallensbæk Strand

Da der er stor efterspørgsel på slibning af massive træ terrasse, er der også mange fagfolk på området. Det kan være en jungle for de fleste at navigere rundt i. Fordi det er svært at skelne imellem kvaliteten på de forskellige gulvsliber i Vallensbæk

. Derudover er det uigennemsigtigt markedet i forhold til prissætningen. Vi anbefaler derfor, at du indhenter flere tilbud på den samme opgave, så du har et indblik i, hvad det vil koste at få slebet dine trægulve.

Her er det en fordel at søge lokalt med fokus på kundetilfredshed. Du kan blandt andet læse kundeanmeldelser på de sociale medier eller Trustpilot.

Klik HER og se vores priser på gulvafslibning

 

gulvafslibning før og efter billeder

Før afslibning af eg flet parket

gulvslibning efter billede

Efter afslibning af lamel flet parket og efterbehandlet med hvid olie