Gulvafslibning Helsingør

Gulvafslibning HelsingørVelkommen til Gulvafslibning-priser.dk Vi tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling samt afslibning af trapper, træterrasser og bordplader til faste lave priser i Helsingør og opland.

Vi har lavet denne side for at gøre det nemt og simpelt at få en pris på afslibning af gulvet i din bolig.

Du kan på forsiden indtaste antal kvm, gulvtype og ønsket efterbehandling og med det samme få en fast pris på opgaven – Klik og beregn gulvafslibnings pris her.

Lave priser på gulvafslibning i Helsingør

DBF står bag denne webside og vi har hovedkontor tæt ved Helsingør og kan derfor tilbyde særligt lave priser i hele området.
Vi dækker dog naturligvis hele Sjælland.

Har du en opgave som ikke hører ind under ”En standard gulvafslibning” så kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen her til højre.

Er du i tvivl om hvilken type behandling dit gulv har behov for, så ring gerne til vores Gulvmand og få en uforpligtende snak.

Hvem er DBF?

Vi er et gulvfirma med mere end 20 års erfaring inden for behandling af gulve. Vi sætter en stor ære i at udfører opgaverne fagligt korrekt og med det bedst mulige resultat, der giver dig et smukt og slidstærkt gulv, du kan glæde dig over mange år frem.

Du kan læse om vores firma på trustpilot og anmeld-haandværker og se hvad tidligere kunder har oplevet.

Få et tilbud

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]