Gulvafslibning i Vesterbro

Gulvafslibning Holbæk

Hos Gulvafslibning-priser.dk tilbyder vi professionel gulvafslibning og gulvafhøvling samt afslibning af trapper, bordplader samt terrasser til faste laver priser på Vesterbro. 

Vi er en familieejet virksomhed med mere end 20 års erfaring i branchen, som altid sætter en ære i at udføre kvalitetsbevidst gulvafslibning, der giver de pæneste resultater og lang holdbarhed. 

Faste lave priser på gulvafslibning på Vesterbro

Da vores hovedkontor ligger i København C, så kan vi tilbyde ekstra lave priser til vores kunder på Vesterbro. Vi dækker naturligvis hele Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal slibe dit gulv. Ligeledes har du en opgave, som rækker udover en ”standard gulvafslibning”, så tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på opgaven. 

På forsiden kan få et tilbud på gulvafslibning på Vesterbro. Du skal blot indtaste antal kvm, gulvtype og ønsket efterbehandling, og så får du en fast pris på opgaven med det samme.

Hvilken gulvafslibning bør man vælge?

Er du i tvivl om, hvorvidt dit gulv kan afslibes, eller hvilken type efterbehandling dit nye gulv skal have, så kan du kontakte vores gulvservice for en uforpligtende og gratis rådgivning. På den måde sikrer du den bedst mulige behandling af dit gulv. 

Gulvbehandling efter afslibning

Når gulvet har fået en afslibning, så tilbyder vi alle typer af moderne gulvbehandlinger på Vesterbro, som sikrer et pænt resultat med garanti for lang holdbarhed. Der findes mange typer af efterbehandlinger herunder både lak, olie, lud samt sæbebehandling. Vi rådgiver altid vores kunder på Vesterbro omkring, hvilken efterbehandling der ville passe bedst til deres gulv.   

Ønsker du at vide mere om DBF, samt hvad vores kunder siger om os, så klik ind på Trustpilot eller Anmeld-haandværker. 

Få et tilbud

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 5]