Gulvafslibning i Hedehusene


Gulvafslibning Hedehusene – Hvis du bor i den skønne natur ved Hedehusene?  Måske i et lille byhus eller en dejlig lejlighed – og trænger dit trægulv til en kærlig opdatering? Er dit trægulv ubetydelige skrammer, slidt på overfladen, så er det ofte nok med en gulvafslibning og en efterfølgende overfladebehandling. Men hvilken behandling skal jeg vælge?

Få den flotte bolig efter gulvafslibning og malerarbejde i Hedehusene

Er du og din familie kommet i besiddelse af en af de flotte og eftertragtede boliger i den attraktive københavnske bydel Albertslund? Så er I heldige – er den også 100% indflytningsklar.

Det er dog ikke sikkert at lejligheden eller huset er det. Derfor bør I prøve at vente nogle dage med at flytte ind. På den måde kan I nemlig give vores håndværkerne de bedste forudsætninger for at få sat skik på den nye bolig.

Får du først flyttet alle møbler og øvrigt interiør på plads vil det være svært at finde tid og anledning til at få istandsat gulvene eller male. Og så vil I ærgre jer over at I ikke tog chancen og lod gulvene afslibe og efterbehandle forud for indflytning.

Er du i tvivl om, hvilken type gulv du har?

Og ikke mindst og det kan klare en gulvafhøvling eller gulvafslibning. Du kan kontakte os på mail eller tlf. så kan vores gulvmand besigtige det. Her vil I både kunne få en snak om behandlingsmuligheder, ligesom du kan få en pris på, hvad arbejdet vil koste at udføre, og hvor lang tid det eventuelt vil tage.

Massive plankegulve kan som udgangspunkt både tåle afhøvling og afslibning og kan klare det op til 5-8 gange.
Massive Parketgulve kan sagtens klare en gulvafslibning op til 5-8 gange, men en gulvafhøvling kan de ikke.
Lamelgulve kan klare fra 1-3 gange afslibning – det afhænger af slidlagets tykkelse.
Laminatgulv kan ikke afslibes eller afhøvles.


Skal jeg male først eller afslibe mine gulve?
Gulve kan dækkes af efter gulvmandens besøg og dermed beskyttes, mens vægge ikke kan. Der for anbefaler vi at få ordnet dine gulve inden, at du får malet væggene.

Klik HER og se vores priser på gulvafslibning i Hedehusene

Har i brug for totalløsning til jeres bolig?

Vi kan også hjælpe dig med malerarbejde hvis du har brug for det?

Malerarbejde i Hedehusene

Billig maler priser gives som total løsning