Gulvafslibning Køge

Gulvafslibning KøgeVelkommen til Gulvafslibning-priser.dk Vi tilbyder gulvafslibning og afhøvling samt slibning af trapper, træterrasser og bordplader til faste lave priser i Køge og opland.

Vi har lavet denne side for at gøre det nemt og simpelt at få en pris på gulvslibning, så du hurtigt kan sammenligne priserne.

På Forsiden kan du indtaste oplysninger om kvm, gulvtype og ønsker om efterbehandling og med det samme få en fast pris på opgaven – Klik her.

Lave priser på afslibning i Køge

DBF står bag denne side og vi har hovedkontor tæt ved Køge og kan derfor tilbyde særligt lave priser i hele Køge og opland.
Vi dækker hele Sjælland.

Har du en opgave som ikke passer ind i prisberegneren så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage i løbet af kort tid med en pris.

Er du i tvivl om hvilken type gulvbehandling dit gulv har behov for, så ring gerne til vores Gulvservice og få en uforpligtende snak.

Om DBF Gulvafslibning

Vi er et familiejet gulvfirma med mere end 20 års erfaring inden for behandling af gulve. Vi sætter en stor ære i at udfører opgaverne fagligt korrekt og med det bedste slutresultat, der giver dig et smukt og slidstærkt gulv mange år fremover.

Du kan læse om vores firma på trustpilot og anmeld-haandværker og se hvad tidligere kunder har oplevet.

Få et tilbud