Gulvbehandling

Vi har stor ekspertise inden for efterbehandling af de afslebne gulve.

Her tilbydes du alle typer af moderne gulvbehandling og de udføres alle med vores 25 års erfaring i bagen – Du er sikret et super flot resultat, med lang holdbarhed.

Der er naturligvis forskel på hver type behandlings holdbarhed og det endelige udseende. Læs herunder om de mest anvendte behandlinger vi tilbyder:

Hvid Lak – hvidpigmenteret lak

Hvid LakØnsker du et mere moderne gulv, er hvid lak muligheden, der kan skifte farve på mørke trægulve.
Ofte er det nødvendigt med 2 lag for at opnå et lyst gulv.
Efter 2 lag hvid primer påføres slidlag – her anbefaler vi min. 3 lag hård lak.

Hvid lak får samme udseende som hvid lud, hvor det er muligt at se træstrukturen.

Vedligeholdelse:
Let og ligetil, vask med sæbe, der har lav PH værdi.

Se HER vores priser på hvid lak

Mat lak og naturlak

Lakering af gulve kan udføres med forskerlige glans, glans har ikke noget med slidstyrken at gøre -og der er ikke farvning i lakken.
Vi efterbehandler altid med min. 2 lag lak og meget gerne 3 lag.

Ønskes særlig stærk overflade har vi specielle laktyper til højtrafikerede områder af boligen f.eks. gangarealer – ring gerne og få en uforpligtende snak med vores gulvservice.

Mat lak og naturlak har UVH filter der hindrer gulning og giver gulvet en blank slidstærk overflade.

Vedligeholdelse:
De lakerede gulve vaskes med sæbe (lav PH værdi)

Hvid olie

Oliebehandlingen giver en hvid mat overflade, der dog ikke er så hvis som hvid lud eller hvid lak.
Olien stopper gulningsprocessen og giver den fordel at små nye ridser kan ”Stryges” væk.

UHV filteret i olien sørger for mindre påvirkning fra sol, men kan ikke helt stoppe træets ændringer.
Oliering af gulve kan udføres med hvid eller natur farve.

Vedligeholdelse:
Hvid oliepleje anvendes under vask. Det giver gulvet en silkemat overflade, der beskytter gulvet mod væsker.

Natur olie

Naturolie til gulvbrhandlingGulvolie Natur anvendes til mørke hårdttræsgulve som merbau, teak, mahogni, kirsebær, kempas m.fl. Trægulvolie, Ekstra Hvid anvendes til nåletræsgulve samt lyse hårdttræsgulve som bøg, eg, ask, ahorn og hevea.

Vedligeholdelse:
Oliepleje anvendes under vask. Det giver gulvet en silkemat overflade, der beskytter gulvet mod væsker.

Hvid ludbehandling

En særligt fremstillet lud fra Junckers anvendes, der stopper træets gulningsprocess og giver lyse trægulve en ensartet hvid skuret overflade med synlige træstruktur.

Vedligeholdelse:
Trægulvet skal efterfølgende vaskes med Junckers gulvsæbe, der bibeholder den slidstærke overflade. Små ridser kan efterbehandles og fjernes.
Det er vigtigt at gulvet vaskes flere gange og mættes med sæben. Du vil blive instrueret af vores fagfolk.

Klar Lak

Klar gulvlakPlanlægger du at give dine gulve lak ? Mulighederne for lakering er mange og i oversigten ovenfor kan du se hvilken lakering, der egner sig bedst til netop dit gulv.

Ønsker du ikke at anvende opløsningsmiddel, er den vandbaserede lak den ideelle løsning. Olielakken har derimod den fordel, at den i højere grad fremhæver træets naturlige glød. Olielakken kan desuden påføres et tidligere oliebehandlet trægulv.

Spritbaseret lak er ­hovedsageligt til anvendelse på ­tidligere spritlakerede trægulve. Spritlakken er ­særdeles hurtigtørrende og kan anvendes til gulvbehandling på alle typer trægulve. I dag er det sjælden at vi udføre lakering af gulve med spritbaseret lak. Alle vil have indeklimamærket produkter som har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt, samt at der ikke er kemiske stoffer i lakkerne, der negativt påvirker din luftkvalitet.

Uanset hvilken lak du vælger, får du et smukt, stærkt og holdbart resultat, du kan glæde dig over mange år frem i tiden.

Vedligehold:
Afvaskning med mild sæbeopløsning.

Syre Lak

Den to komponente syre / spritlak er en sprit baseret lak og derfor er den meget mere holdbar end de andre lakker. Det er den mest robuste form for gulvbehandling og anbefales de steder hvor der er meget belastning eller hvis man har egetræsparket. Gulvet får en rødlig/gulig farve.

Denne type form for efterbehandling bruges ofte de steder hvor gulvet er meget belastet og hvor der er meget trafik. Der skal luftes godt og grundigt ud de næste 48 timer efter behandlingen er afsluttet.

Vedligeholdelse:

Afvaskning med mild sæbeopløsning

Sæbebehandling af gulve

Gulve af fyr, gran, lærk og pitch pine kan som grundbehandling mættes med sæbe. Det giver en robust overflade, som tåler de fleste påvirkninger og som vedligeholdes med jævnlig vask med sæbe. Ønsker man at bevare gulvets lyse nuance, skal det ludbehandles før grundbehandling med sæbe.

Vedligeholdelse:
Vaskes og mættes ned sæbebehandling fra Faxe gulve.

Click to rate this post!
[Total: 34 Average: 4.9]