Gulvafslibning Amager

Gulvafslibning Amager – Har du besluttet dig for at friske boligen op med en gulvafhøvling eller gulvafslibning?
Vi mere end 25 års erfaring inden for afslibning og afhøvling af gulve samt bordplader, trapper og terrasser. Grundet vores mange års erfaring ved vi lige præcis, hvilken type behandling dit gulv har brug for, hvor meget det kan tåle samt hvilken efterbehandling, der er mest optimal.

Hvem er vi?

DBF Gulvafslibning er en familieejet virksomhed, som ligger til i København C. Derfor kan vi tilbyde ekstra lave priser på gulvafslibning til vores kunder på Amager. Vores firma bygger på tilfredse kunder, som anbefaler os. Derfor betyder din tilfredshed utrolig meget for os samtidig med, at den udvikler vores medarbejdere, som ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet. 

Lave priser på Gulvafslibning på Amager

I dag er der flere små firmaer, som lejer en gulvhøvl i Bauhaus, og kaster sig uvidende ud i gulvafslibning uden, at der kommer et godt resultat ud af det. Dog kalder disse firmaer sig alligevel professionelle, så derfor skal du altid tjekke gulvfirmaets Trustpilot for at være sikker på, at du får et godt resultat. Du kan se vores Trustpilot her

På forsiden kan du tjekke vores faste priser på en standard gulvafslibning på Amager ved at indtaste antal kvm, gulvtype og ønsket efterbehandling, hvor du får du en fast pris på opgaven med det samme.

Hvilken gulvafslibning skal man vælge?

Er du i tvivl om, hvilken gulvafslibning og efterbehandling du bør vælge til dit gulv? Du kontakte vores gulvservice for en uforpligtende og gratis rådgivning. På den måde sikrer du den bedst mulige behandling af dit gulv. 

Hvordan udføres en gulvafslibning?

Inden vi udfører en gulvafslibning, så skal gulvet klargøres først. Her skal du være opmærksom på, at gulvet skal være ryddet, gardiner hængt op, samt lister bør afmonteres før afslibningen påbegyndes, ellers bliver de beskadiget. 

I vores gulvfirma anvender vi markedets bedste maskiner.  Dog skal du være opmærksom på, at der alligevel bliver støvet i boligen. Derfor bør du lukke alle tilstødende lokaler, fjerne blomster og billeder samt støvsuge efterfølgende. Hvis boligen skal istandsættes ved eksempelvis fraflytning, så tilbyder vi et samlet tilbud på gulvafslibning og maling. Når gulvet er afslebet behandles det af flere omgange, hvor du ikke må anvende gulvet, imens det tørrer. 

Ønsker du at vide mere om DBF, samt hvad vores kunder siger om os, så klik ind på Trustpilot eller Anmeld-haandværker. 

Har i brug for totalløsning til jeres bolig?

Vi kan også hjælpe dig med malerarbejde hvis du har brug for det?

Malerarbejde og gulvafslibnig Amager

Billig maler priser gives som total løsning hvis du bestiler os til gulvafslibning på Amager

Få et tilbud

Click to rate this post!
[Total: 10 Average: 5]