Gulvafslibning i Glostrup

Gulvafslibning Glostrup – Er du og familien netop kommet i besiddelse af en lejlighed eller et hus i den charmerende københavnske bydel Glostrup? Så står I sikkert og tripper for at få nøglerne til den nye bolig i hånden, så at I kan få lov at flytte ind. Det er der ikke noget at sige til. Livet i Glostrup er præget af hygge, godt naboskab, og alt hvad der hører sig til i en by. Så er I heldige – og sikkert også 100% indflytningsklar. Samtidig er Glostrup tæt på den store by med alle dens spændende tilbud, såvel på kultur området som inden for natteliv og fritids aktiviteter.

Byen Glostrup omtales for første gang i perioden af 1.100 tallet men byen er  endnu ældre. Selve opførelsen af Glostrup kirke er fra 1.150 hvor landsbyen opstod omkring kirken.  Men antallet af gårde i landsbyen på dette tidspunkt kender man ikke.  I 1911 havde Glostrup 2.231 indbyggere, og i dag er byen meget attraktiv og med mere end  23.000 indbyggere.

Er du på udkig efter et gulvfirma?

Som yder gulvservice i form af gulvafhøvling, gulvafslibning, afslibning af trapper eller slibning af køkken bordplader? Så er du kommet til rette sted. Om det er i Glostrup eller et andet sted i hovedstadsområdet, kan vi varmt anbefale dig at kontakte os. Her får du en professionel og kompetent service med mere end 25 års erfaring. Du kan modtage et tilbud, så du ved nøjagtigt, hvor meget det kommer til at koste at sætte dit trægulv i stand.

Er dit trægulv derimod kun slidt på overfladen, og er det ubetydelige skrammer, der præger det?  Så er det ofte nok med en gulvafslibning og en efterfølgende overfladebehandling. Overfladiske skønhedspletter som for eksempel pletter fra spildte væsker, slidspor fra nedtrådt skidt, og gulnede plamager fra solfalming? De stikker sjældent dybere end en til to millimeter.

Gulvafhøvling  eller Gulvafslibning – hvad er forskellen?

Har du et trægulv, der trænger til at komme under behandling med en gulvmaskine, så det igen kan blive fint, varmt og skinnende – ja, så overvejer du nok, om du har brug for en gulvafhøvling eller en gulvafslibning.

Gulvafslibning er en mildere behandlingsform, og her kommer man overfladiske skrammer og misfarvninger til livs uden at fjerne andet en enkelt millimeter af bræddernes overflade. Om du har lamel eller massive trægulve kan de klare en afslibning, hvis blot slidlaget er tykt nok.

 Gulvafhøvling er den groveste af de to metoder, og her fjernes 1-4 mm af gulvets overflade. Gulvafhøvling er egnet som regel kun til massive plankegulve, der kan klare en afhøvling.
Efter afhøvling skal du fortag gulvslibning så trægulv kan blive jævnt og glat i overfladen som både vil fremstå mere ensfarvet og flere nuancer lysere end før afslibningen.

Hvad koster en gulvafslibning i Greve? klik HER og se hormeget det koster.

Har i brug for totalløsning til jeres bolig?

Vi kan også hjælpe dig med malerarbejde hvis du har brug for det?

Malerarbejde i Glostrup

Billig maler priser gives som total løsning