Få hjælp til en gulvafslibning i Gentofte

Er dit trægulv gået hen og blevet så slidt i overfladen at du ikke længere kan få det til at fremstå smukt og skinnende med almindelig gulv vask? Så er det på tide med en gulvafslibning og en ny efterbehandling. Og en sådan bør du bestille hos en professionel gulvmand eller et ditto gulvfirma.

Vores dygtige gulvsliber som er tilknyttet Gulvafslibning-priser.dk er eksperter i Gentofte gulve. Uanset om dit byhus eller din lejlighed er belagt med de flotte egetræs eller fyrretræs planker eller elegant sildebens parket som udgør gulvbelægningen i din bolig, kan Gulvafslibning-priser.dk får gulvet til at stå smukt og skinnende som var det ganske nylagt.
De dygtige gulvsliber ved præcis hvordan det skal gøres – og med den rette efterbehandling vil du få flotte og holdbare gulve som du kan have glæde af i mange år.

Hvordan får jeg mit grimme trægulv pænt igen?

Hvis dit trægulv ellers er sundt og intakt, og ikke har graverende skader i form af dybe revner eller niveau forskelle i overfladen. Vil det med stor sandsynlighed kunne genvinde fordums glans og smukke udstråling ved hjælp af en gulvafhøvling /afslibning.

Du behøver således ikke at skrotte det gamle parketgulve for at få lagt et nyt et af slagsen, eller etablere et kunstigt klik parket gulv som erstatning for trægulvet. Du skal blot have fat på en dygtig gulvmand som kan udføre kompetent gulvslibning og en tilhørende overflade behandling. Med en professionel gulvsliber til hjælp slipper du selv for at gøre det hårde arbejde – og så er du samtidig garanteret et smukt og holdbart resultat af din gulvafslibning.

Lad en rigtig gulvsliber slibe dine gulve 

Derfor bør du altid overlade opgaven med afslibning af gulve i din bolig til en lokal gulvsliber. Han vil have langt stærkere forudsætninger for at kunne levere et smukt og holdbart resultat i form af et skinnende og ensartet trægulv.
En dygtig gulvsliber med mange år på bagen vil samtidig have den rette erfaringsmæssige baggrund for at kunne foretage en retvisende vurdering af dit trægulvs tilstand og beskaffenhed og på baggrund heraf yde den mest kvalificerede rådgivning angående den bedste behandling af trægulvet.

Hvorfor skrotte det gamle trægulv?

Du behøver således ikke at skrotte det gamle trægulv for at få lagt et nyt et af slagsen. Eller etablere et kunstigt klik parket gulv som erstatning for trægulvet. Du skal blot have fat på en dygtig gulvsliber som kan udføre kompetent gulvservice i form af en gulvafslibning og en tilhørende overflade behandling. Med en professionel gulvmand til hjælp slipper du selv for at gøre det hårde arbejde. Du er samtidig garanteret et smukt og holdbart resultat af din gulvafslibning.

Om gulvprodukter

Alle vores produkter er indeklima mærkeret,  som er lavet af naturligt råmateriale. Alle vores gulvprodukter garanterer størst mulig  bærerdygtighed og omtanke for de mennesker, der skal færdes på gulvene. For os er det vigtig at sikrer kunden med præcis den slidstyrke, glans eller farve, der passer til  kundens anvendelse.

Ring på 50384338 og få yderligere information, og se de aktuelle priser på afslibning af gulve. Du kan evt. sende os en mail klik HER.

Hvormeget koster slibning af parketgulve i Gentofte?
Eller har du brug for en afhøvling?
Har du evt. brug for afslibning af tapper?
Vi sliber også køkkenbord plader for rimelig pris.

Se vores priser HER

Se billeder af lamel parketgulv før og efter afslibning.

Se billede af parketgulv i Gentofte

Se billede før gulvafslibning i Gentofte

Se billede efter gulvafslibning i Gentofte

Billede af lamel gulv efter gulvafslibning i Gentofte