Gulvfirma

GulvfirmaGulvfirma kan ordne dine slidte ramponerede trægulve

Når du har besluttet at få boligen frisket op med en afhøvling eller gulvafslibning, er det ikke kun prisen du skal se på.

Alle kan leje en gulvhøvl og kaste sig uvidende ud i kunsten uden et godt resultat og der kommer flere og flere småfirmaer der lejer en maskine i Bauhaus, som kalder sig professionelle gulvfirmaer. Det er som regel ikke noget, som har erfaringen, redskaberne eller materialerne til at gøre det.

Tjek derfor altid gulvfirmaets Trustpilot, så du er sikret et godt resultat.

Se vores trustpilot her

Hos DBF har vi mere end 25 års erfaring med afslibning og afhøvling af både gulve, bordplader og terrasser og ved nøjagtigt hvilken type behandling dit gulv kan tåle -og hvordan vi sliber det mest skånsomt og efterbehandler det, så du får et flot og slidstærkt gulv, der holde mange år frem.

Vi er et familiejet firma og bygger vores forretning på tilfredse kunder, der anbefaler os. Derfor betyder din tilfredshed rigtig meget for os og vi går ikke på kompromis.

De faste priser du kan beregne på forsiden af denne hjemmeside, er prisen for en ”Standard” opgave, hvor dit gulv har almindelig let slitage.

Professionel gulvfirma i København og hele Sjæland til jobbet.
Vil du gerne bo i nogle pæne omgivelser, der er rare at opholde sig i?  Som præsenterer bolig pænt til de mennesker, der besøger dit hjem? Så er det også vigtigt du hyre professionel gulvfirma.  Det vigtigste er at får et  hurtig og pæn resultat som man bliver glad for. Det har man gode muligheder for, hvis man benytter sig af vores service.

Har du særlige opgaver, så ring til vores gulvfirma på Tlf.: 50 38 43 38 og få et godt tilbud.
Du kan sende os en mail i dag, så høre du fra os inden for 24 timer.