Lej professionel Gulvsliber

Lej Gulvsliber  – Overvejer du at udfører afslibning eller afhøvling selv?

Har du overtaget eller vil sælge din bolig?

Går i sælgertanker eller ønsker blot, at give et mere nyt look til dit hjem? Så er fornyelse og vedligeholdelse af dine gulve, den ideelle vej, til at øge værdien af din bolig.  Dette kan give en smuk og velpoleret fremtoning af dit hjem og er helt bestemt, den ofte omtalte prik over i’et. Dine årsager til fornyelse af dine gulve er naturligvis en individuel sag, men er altid en god investering.

Uanset hvor godt du passer og plejer dit trægulv, undgår du ikke, at det med tiden vil blive slidt. Måske opstår der misfarvninger og pletter, der vil med sikkerhed kommer ridser i større eller mindre grad, og har du boet med dit trægulv længe nok, vil der til sidst også være områder, hvor overfladebehandlingen er slidt helt ned.

En dygtig gulvsliber

En dygtig gulvmand vil i kraft af sin håndværksmæssige uddannelse og træning være langt bedre rustet til at kunne håndtere opgaven og levere et flot resultat. Og med en gulvsliber til hjælp slipper du for selv at skulle sætte mange dage af til afslibning af gulve i din bolig.

Hvis du er i markedet for at finde hjælp til en professionel gulvafslibning, er det med at holde tungen lige i munden. Da der er stor efterspørgsel efter gulvafslibninger, er der også flere fagfolk og virksomheder at vælge mellem. Det kan være en jungle for nogle af vurdere, hvem der er bedst til prisen. Det er sjældent at det billigste eller dyreste tilbud er det bedste.

Her kan du gøre det noget mere overskueligt for dig selv ved at søge lokalt til at starte med. Du kan evt. sortere fagfolkene efter, hvem der har fået de bedste kundeanmeldelser eller ratings.

Sådan vedligeholder du det smukke gulv

Selvom et trægulv er slidstærkt, og kan holde til meget, vil der kommer ridser, mærker, slid med tiden. Det kan f.eks. opstå, hvis du flytter rundt på spisebordsstole eller andre tunge møbler. Det kan også komme, hvis du går med høje hæle sko indendørs eller, hvis du kommer til at spilde en kraftig væske.

Med en professionel  gulvsliber kan du genskabe det smukke og fine trægulv igen. Dermed kommer det til at se ud som var det nyt igen. Du kan med fordel vælge at give trægulvet en overfladebehandling. Dermed vil det både give en ekstra tilføjelse til udstrålingen, men det vil også forlænge levetiden på trægulvet.

 Vi tilbyder

Udlejning af markedets bedste maskiner og du kan købe de samme produkter vi selv anvender til efterbehandlingen også.
Vi udlejer på dagsbasis og du skal være særligt opmærksom på:

– Maskinerne er meget tunge
– De støver selvom du tilkobler støvsuger (industrisuger)

Vi fører stort set alle de materialer du skal bruge, dog ikke ruller til oliering og småting.
Men sandpapir i alle kornstørrelser, poser til støv og produkter fra Junckers og Faxe til efterbehandling.

Da det er Bonas dyre maskiner til professionel brug, er vi ikke helt så billige som hos dit lokale byggemarked, men du får maskiner i top kvalitet, der giver både hurtigere og bedre resultater.

Kontakt os for dagspris på udlejning og hør nærmere om vores betingelser.

Klik HER og se vores priser hvis du vil have os til at årdne dine gulve.

Er du og din familie kommet i besiddelse af en af de flotte og eftertragtede boliger i den attraktive Københavnske bydel ? Så kan vi ordne dem ind for 48 timer så i kan blive 100% indflytningsklar.

udlejning af gulvsliber lej her

Click to rate this post!
[Total: 24 Average: 4.2]