Gulvservice

Gulvservice og supportGulvservice – Søger du en billig gulvservice?

Gulvservice skal du altid vælge med mange års erfaring, for der kan være mange spørgsmål, når du ønsker dine gulve afhøvlet eller afslebet.

Vi tilbyder at besvarer alle dine spørgsmål om gulvtype, efterbehandling og priser helt uforpligtende, så du er indforstået med, hvad en afslibning helt nøjagtigt indebærer og hvilke muligheder du har med en type gulv du har i boligen.

30 års erfaring uden merpris

Vi har mere end 30 års erfaring fra afslibning både gulve, såvel som bordplader i køkkenet og bad, trapper og terrasser.
Vi arbejder med mange forskellige typer efterbehandlinger og har stor indsigt i mulighederne de giver for forskelligt look og holdbarhed.

Er du i tvivl om det mindste, så ring meget gerne til vores Gulvservice på Tlf.: 50 38 43 38

Du er også meget velkommen til at skrive en mail til os eller ringe mellem kl. 7.00 og 17.00 eller
Klik over til kontaktsiden her.

Vi bruger markedets bedste produkter fra Junckers

Vi bruger kun Junckers indeklimamærket produkter som har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det er vores måde at sikre kunden, at der ikke er kemiske stoffer i lakkerne, der negativt påvirker din luftkvalitet.

Hvorfor påfører vi grund lak som 1. lag

Ved brug af grunder minimeres risikoen for side-binding mellem de enkelte gulvbrædder. Du kan vælge en  klar grund lak for at opnå det klassiske udseende eller  hvid grundlak for at skabe en lysere atmosfære i rummet.

Efter grund lak skal du påføre mindst 1 til 2 lak top lak. Du kan påføre en silke mat eller  ultramat lak, overflade får et stærkt og holdbart trægulv med den laveste mulige glansgrad og derfor nærmest ingen lysreflektion i overfladen.

Du kan også få en to komponent lak, som giver  en ekstraordinært stærk overfladet, der kan bruges både i hjemmet, eller på stærkt trafikerede områder som f.eks. butik eller kontor. Gulvlakken kan bruges på alle træoverflader, og giver en meget stærk overflade, der er særdeles ridsefast.

Pas på dine trægulve

Vand, snavs, småsten og langvarig eksponering for sollys kan skade dine gulve med tiden. Rengør hurtigt alle pletter eller spild, og sørg for at tørre op efter at have vasket eller renset dine gulve. Undgå at placere tunge møbler eller genstande på dine gulve, da dette kan skade overfladen. Brug dækkemøbler som filtdyser eller væver, hvis du skal flytte tunge møbler. Husk at forebyggelse er bedre end helbredelse. Sørg for at lægge måtter ved indgangen til dit hjem, for at undgå at forurene dine gulve med udendørs skidt og snavs.

Brug en professionel gulvfirma

Har man brug for noget Gulvfirma, er det ofte for at restaurere et gammelt trægulv. Gulvservice priser.dk kan sørge for at bringe liv tilbage til et gulv, som ellers lignede det havde givet op. Det er ikke en af de ting, som man skal stå for selv, hvis man ikke har erfaringen med gulve. Et gammelt trægulv, kan alt andet lige også betyde at man får nogle splintre i foden, hvis det ikke er ordentlig behandlet og med de rigtige produkter.

Det kunne også være, at man endelig har besluttet sig for at genoplive et gammelt gulv derhjemme,  som andre har givet op. Det er klart og uden tvivl den billigste og hurtigste løsning, at vælge at få slidte trægulve afhøvlet. I stedet for at skulle til at bøvle med enten at få lagt nyt gulv eller gulvtæppe på. Nogle gange er det også bare bedst at sørge for at tingene bliver gjort ordentligt.