Arbejdsbetingelser

Rumtemperatur:

Inden gulvafslibning & gulvbehandling skal der være minimum 20 graders varme i det rum der skal ordnes. Da gulvene efterfølgende skal stå og tørre.

Rydning:

I alle de rum hvor vi skal arbejde skal der være ryddet for alle møbler, komfur, køleskab, tæpper, gardiner/lamelgardiner og lign.

Afdækning:

Genstande som ikke kan lade sig flytte (som f.eks. reoler, køleskab, tv eller hvis der ikke er dør mellem rummene) samt rum der støder op til, skal kunden selv sørge for at få afdækket hvis ønsket.

Fjernelse af lister, søm m.m.

Fjernelse af gulvbelægninger – plader, søm, lim, skal fjernes fra gulvoverfladen. Dette kan tilbydes mod betaling.

Affald:

Affald samles i store sorte affaldssække af os men kunden skal selv sørge for at få dem smidt ud. Vi kan evt. gøre det såfremt kunden ønsker det men der tages en separat betaling for det.

Strøm / El :

Kunden skal selv sørge for, at der er strøm i huset / lejligheden, dvs. i de rum hvor gulvene skal slibes.

Betaling:

Der er altid kontant/visa dankort betaling efter hvert udført arbejde. (på selve dagen)

Afbestilling

Afbestilling skal ske senest 48 timer inden selve gulvbehandlingen starter på skrift i form af en mail sendt til Info@gulvafslibning-priser.dk (gælder ikke via en kontakt formular) I dette tilfælde vil der ikke blive pålagt et afbestillingsgebyr. Skulle uheldet være ude og du bliver akut forhindret/syg, gør vi alt for at sælge din tid. Hvis det ikke lykkes vil du blive faktureret 495 kr. Ved udeblivelse eller afbestilling under 24 timer eller såfremt vi bliver brændt af på stedet, dvs. vi er kommet på adressen som aftalt, til den aftalte tid, men du af ukendte årsager ikke er til stede til at lukke os ind, vil du blive faktureret med 10% dog min. 995 kr.