Gulvafslibning i Vanløse

Gulvafslibning Holbæk

Har du et gulv, som trænger til en afslibning og efterfølgende behandling, så det kan se smukt og vedligeholdt ud igen? Så kan Gulvafslibning-priser.dk hjælpe dig med opgaven i Vanløse.

Vi tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling samt afslibning af trapper, terrasser samt bordplader til faste lave priser i Vanløse.

Vi er et familieejet firma, som har mere end 25 års erfaring inden for behandling af gulve i Vanløse. Vi fokuserer altid på, at udføre opgaverne fagligt korrekt med øje for det bedste resultat, som giver jeres bolig et pænt og holdbart gulv i mange år frem.

Hvilken gulvafslibning passer til mit gulv?

Er du i tvivl om, hvilken gulvafslibning og efterbehandling du bør vælge til dit gulv, så kan du kontakte vores gulvservice for en uforpligtende og gratis rådgivning, så du sikrer den bedst mulige behandling af dit gulv.

Hvordan udføres en professionel gulvafslibning?

Inden vi udfører en gulvafslibning, så skal gulvet klargøres først. Her skal du være opmærksom på, at gulvet skal være ryddet, gardiner hængt op, samt lister bør afmonteres før afslibningen påbegyndes, ellers bliver disse beskadiget.

I vores gulvfirma anvender vi markedets bedste maskiner, dog skal du være opmærksom på, at der alligevel bliver støvet i boligen. Derfor bør du lukke alle tilstødende lokaler, fjerne blomster og billeder samt støvsuge efterfølgende. Hvis boligen skal istandsættes ved eksempelvis fraflytning, så tilbyder vi et samlet tilbud på gulvafslibning og maling. Når gulvet er afslebet behandles det af flere omgange, hvor du ikke må anvende gulvet, imens det tørrer.

Efter en gulvafslibning, så tilbyder vi alle vores kunder i Vanløse en efterbehandling af gulvet, da det sikrer de bedste slutresultater og et vedligeholdt gulv i mange år frem.

Uforpligtende tilbud på gulvafslibning

På forsiden kan du få et uforpligtende tilbud på en standard gulvafslibning i Vanløse ved at indtaste antal kvm, gulvtype samt ønsket efterbehandling. Hvis du ønsker en speciel gulvafslibning, så er du altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak omkring dine ønsker, og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Ønsker du at vide mere om DBF, samt hvad vores kunder siger om os, så klik ind på Trustpilot eller Anmeld-haandværker.

Få et tilbud

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 5]